СРОЦК алат и торба
Знање
Dom > Знање > Sadržaj

Обратите пажњу на анти-фалсификовање приликом избора ручног алата

Edit:СРОЦК алат и торбаUpDate:Oct 05, 2018

Приликом куповине комплета за ручне алатке, свако треба обратити пажњу на пресуду о праву и лажном производу, ако желите купити стварну аутентичност, наравно, морате обратити пажњу на неке сродне вјештине. Разумевање ових вјештина може вам донијети добар резултат у том погледу. помоћ.

Прво што треба обратити пажњу на то је да приликом куповине таквих производа треба да прођу кроз званичне званичне канале за куповину. На пример, ако пронађете специјализованог произвођача за куповину, онда ће куповина дефинитивно бити истинита.

Друго, идентификација аутентичности се може вршити паковањем. Произвођачи сада имају посебну пажњу на идентификацији аутентичности. Можете видети да постоје посебне анти-фалсификоване етикете на оригиналним ручним комплети, само треба открити. Ниво или КР код се могу користити да одмах знају да ли је производ оригиналан или не. Можете једноставно провјерити истините и лажне информације путем мреже, што је врло згодно и лако.

Треће, за истиниту и лажну идентификацију производа за ручне алатке може се директно препознати по изгледу, осећању, ефекту итд. Оригинални изглед изгледа униформан, изглед је глатко и глатко, дубина боје је такође врло равномерна , а додир се осећа Са добром текстуром и ригидношћу, такви производи могу добро радити након употребе и имају добру заштиту од сигурности.